Hoe het begon bij de v.v. Rietmolen.

Hebt u ook nog gegevens van vroeger over de voetbal in Rietmolen?
Wij willen ze graag op de site plaatsen.
Stuur een berichtje met de mail via "contact" bovenaan op de site.

Op deze pagina kunt u terug kijken in de tijd hoe het voetbal begon in Rietmolen.

Klik op een foto voor de vergroting.

Eén van de eerste voetbalvelden van Rietmolen. Op de achtergrond de kerk.

Ca. 1950.

Rietmolen 1 dat in 1959 Gelders kampioen is geworden.

Rietmolen

Hiernaast het 1ste elftal uit 1958.

Rietmolen 2 uit het jaar 1958 dat ook kampioen werd in dat jaar.

Hiernaast zie je het 1 ste elftal van de v.v. Rietmolen uit 1964. Op de achtergrond zie je de kleedkamers van de voetbal.

Hiernaast zie je de opening in 1976 van het vernieuwde sportpark met 2 velden en een kantine met 4 kleedkamers. Op de poort zie je een afbeelding van de oude houten kleedkamers. Links op de foto zie je een doek waaronder een houten bord zit met het opschrift van de nieuwe accommodatie "de Wieken"

Hiernaast zie je een aantal bestuursleden bij de opening van het sportcomplex in 1976.

Voorzitter Gerard Wildenborg geeft uitleg.

Tijdens de opening van het nieuwe complex in 1976 loopt jeugdsecretaris Henderik te Rietmole voorop naar de nieuwe kantine en kleedkamers.

Hier voorop lopen pastoor Zuurlo, Bertil van Lith en de wedstrijdsecretaris Frits te Rietmole naar de nieuwe accomodatie in 1976.

De deur van het clubhuis wordt geopend door pastoor Zuurloo en de voorzitter van de voelbalvereniging Gerard Wildenborg. De pupil Eddy Boerhof heeft de sleutel gebracht.

Hier wordt het bord dat nog steeds een plaats heeft in het clubhuis onthuld door Gerard Wildenborg met achter hem Frans Olthof en Ludo Dover.

Het A-elftal van Rietmolen uit 1977 met als trainer Frans Borghuis en leider Gerard Rupert.

Frits te Rietmole wordt gehuldigd met 25 jaar bestuurslid bij de voetbalvereniging Rietmolen.

De eerste sponsoring van trainingspakken voor het 1ste elftal door o.a. Gerard te Lintelo.

In 1987 was het 50 jarige bestaan van de voetbal vereniging. Voor de poort stond een grote pop die de bezoekers verwelkomde.

Op zondag werd er tijdens het 50 jarige bestaan een mis gehouden op het trainingsveld.