Club van 100

Club van 100

van

vv Rietmolen

Welkom op de pagina van de club van 100 van de vv Rietmolen.

Hier vindt u de informatie over de club. U kunt o.a. de het laatste nieuws lezen en welke uitstapjes er geregeld worden waar u zich voor op kunt geven.

Tevens zullen er enkele foto's geplaatst worden.

Wat is de club van 100 eigenlijk?
Een club van voetballiefhebbers die het niet bij woorden laat, maar hun enthousiasme voor VV Rietmolen in een financiële daad omzet.

Hoe doen zij dat?

Door een jaarlijkse bijdrage van € 45 (vroeger fl 100,-) maken ze projecten mogelijk, waarvoor vanuit de clubkas geen financiële middelen beschikbaar zijn. Deze jaarlijkse bijdrage zal voor ongeveer de helft ingelegd worden voor investeringen binnen de voetbalvereniging, welke door de club van 100 zelf bepaald wordt.De overgebleven helft wordt besteed aan bijvoorbeeld een jaarlijks feest of uitstapje voor de leden van de club van 100. Kortom, de club van 100 probeert met behulp van allen die VV Rietmolen een warm hart toedragen, elk jaar één of meerdere projecten te realiseren. Projecten die een positieve bijdrage leveren aan het voetbal- en verenigingsleven binnen VV Rietmolen.

Wilt u ook lid worden van de club klik dan op de link van het aanmeldingsformulier.
Aanmeldingsformulier.

Contact:
U kunt contact opnemen met de commissieleden voor meer informatie:

Laurens Reith
Koen te Lintelo