Club info

VV Rietmolen is in november 1937 opgericht. De club speelt haar thuiswedstrijden op het sportpark van de DAR aan de Van Everdingenstraat 66A te Rietmolen. Op dit sportpark heeft VV Rietmolen de beschikking over 2 wedstrijdvelden en een trainingsveld. Tevens zijn er 4 kleedkamers voor teams, 2 kleedkamers voor de scheidsrechters. Door de week zijn er trainingen. De spelers en trainers beschikken ook nog over een fysioruimte/krachthonk. Daarnaast kan de club gebruik maken van de gezellige en sfeervolle kantine van de DAR. Bij slechte weersomstandigheden is er eventueel een sporthal te gebruiken in overleg met de overige verenigingen. Naast de voetbal gebruikt ook de volleybal en tennis deze acommodatie evenals enkele andere kleine verenigingen.

Voor het seizoen 2016/2017 heeft VV Rietmolen 6 seniorenteams, 1 damesteam en 8 juniorenteams ingeschreven voor competities. Het eerste elftal van VV Rietmolen voetbalt dit seizoen in de 4e klasse B van KNVB District Oost. De clubkleuren van VV Rietmolen zijn blauw en wit. De teams spelen de wedstrijden in een blauw tenue, een witte broek en blauwe kousen.

Doordeweeks zijn er trainingen in de avonden en in de weekenden worden de wedstrijden gespeeld. De jeugdteams spelen hun wedstrijden op zaterdag en de seniorenteams doen dit op zondag. Lid worden? Stuur een mail naar het secretariaat:

Kom gerust een keer kijken op ons sportpark.
Dorpsacommodatie de DAR - VV Rietmolen
Van Everdingenstraat 66A
7165 AL Rietmolen

Klik op de kaart voor een routeberekening

VV Rietmolen heeft clubartikelen, zoals voetballen, paraplu's, petten en sjaals te koop.

Informeer hiervoor bij de sponsoring van de club of klik
hiervoor meer informatie