E-jeugd:

Beste jongens en meisjes.

Omdat Sinterklaas weer in het land is willen wij jullie uitnodigen voor een hele gezellige pepernotenbingo! Dit gaat gebeuren op zaterdag 30 november.

Dit jaar wordt het weer extra gezellig omdat de spelers van de volleybal en de voetbal welkom zijn!!

Jullie worden om kwart over 10 verwacht in de kantine van de DAR.

Het is rond half 12 / 12 uur afgelopen!

Er zijn natuurlijk weer geweldige prijzen te winnen!!! Dus zet je beste pepernoot voor!

Tot dan,

Groetjes van de activiteiten commissie van de voetbal en
volleybal.

F-jeugd:

Beste jongens en meisjes.

Omdat Sinterklaas weer in het land is willen wij jullie graag uitnodigen voor een gezellige Sinterklaasochtend waarbij we allemaal spelletjes gaan doen in de sporthal. Wie weet krijgen we nog wel belangrijk bezoek.

Jullie worden op zaterdag 30 november om kwart voor 9 verwacht in de sporthal. Om half 11 is het weer afgelopen. Vergeet jullie gymschoenen niet!

Het wordt extra gezellig omdat iedereen van de gym, volleybal en de voetbal weer mee doet!

We hopen dat jullie allemaal komen, tot dan,

Groetjes de voetbal, volleybal en gym.

Binnen de vereniging hebben we een activiteitencommissie die verschillende leuke activiteiten organiseert voor de vereniging. Heb je een idee voor een leuke middag of avond geef dit door aan de commissie.

Sinterklaas:

Vorig jaar heeft de Sint een bezoek gebracht aan de jeugd van onze vereniging. Kijk op bij het tabje "Media" onder foto's voor enkele foto's.

vuurwerkbingo:

De vuurwerkbingo 2012 was een leuke avond met veel jeugdleden.

Dit jaar is de vuurwerkbingo ook weer ingepland. De datum is volgt nog.