75 jaar vv Rietmolen

v.v. RIETMOLEN  -  75 jaar

1937 - 2012

Foto's eindfeest

(toegevoegd 10 juni 2013)

Het eindfeest dat 8 juni plaatsvond was de laatste activiteit in het kader van het jubileumjaar van vv Rietmolen. Foto's van het eindfeest zijn te vinden door op de link hieronder te klikken!

Foto's eindfeest

Foto's wedstrijd vv Rietmolen - Oud FC-Twente

(toegevoegd 2 juni 2013)

De foto's van de jubileumwedstrijd vv Rietmolen - Oud-FC Twente, gespeeld op 1 juni, zijn te vinden via onderstaande link! Wederom dank aan fotograaf Theo te Rietmole!

Foto's wedstrijd vv Rietmolen - Oud-FC Twente

Daarnaast zijn er op de site van FC Twente ook foto's te vinden inclusief een kort wedstrijdverslag.

Site FC Twente

Foto's jeugdtoernooi

(toegevoegd 30 mei 2013)

De foto's van het zeer geslaagde jeugdtoernooi op 25 en 26 mei zijn te vinden via onderstaande link. Met dank aan Theo te Rietmole!

Klik hier voor de foto's!

Eindfeest 75-jarig jubileum

(toegevoegd 21 mei 2013)

Op zaterdag 8 juni zal het jubileumjaar van vv Rietmolen afgesloten worden met een groots feest in de Dorpsaccommodatie Rietmolen (DAR). We hopen dat zoveel mogelijk seniorenleden, A-junioren, oud-leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren aanwezig zullen zijn! Zie het affiche voor meer informatie!

Klik hier voor het affiche van het eindfeest

VV Rietmolen - oud-FC Twente

(toegevoegd 21 mei 2013)

Op 1 juni zal vv Rietmolen het opnemen tegen een elftal met oud-spelers van FC Twente! In de eerste helft zal 'de beste 11 ooit' uit het jubileumboek het opnemen tegen oud-FC Twente. In de tweede helft zullen spelers van verschillende seniorenelftallen proberen de overwinning veilig te stellen! Zie het affiche voor meer informatie!

Klik hier voor het affiche

Filmmiddag

(toegevoegd 14 mei 2013)

Op 4 mei heeft de filmmiddag plaatsgevonden voor de spelers van de F t/m C. Met een volle bus en twee auto's zijn ongeveer 60 kinderen meegeweest naar bioscoop Skopein in Winterswijk. Het was een geslaagde middag!

Foto's Speedsoccer Steinfurt

(toegevoegd 7 feb. 2013)

De foto's van het speedsoccertoernooi in Steinfurt staan online! Met dank aan fotograaf Theo te Rietmole!

Klik hier voor de foto's!

Sponsoravond

(toegevoegd 17 jan. 2013)

Op vrijdag 1 februari 2013 wordt er door de jubileumcommissie een sponsoravond georganiseerd. Deze avond is speciaal voor sponsoren, leden en donateurs van v.v. Rietmolen. Als u hierbij aanwezig wilt zijn dient u zich op te geven (dit i.v.m. de organisatie van de avond). Opgave is mogelijk tot 26 januari 2013 door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0545-841100 (Marloes Breedveld).

Op het affiche vindt u alle informatie! Klik hier voor het affiche van de sponsoravond

Jubileumboek

(toegevoegd 18 dec. 2012)

Het jubileumboek kan besteld worden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0545-841100 (Marloes Breedveld). Vanaf heden is het boek na bestelling af te halen bij Marloes Breedveld.

Jubileumboek

(toegevoegd 11 dec. 2012)

Het jubileumboek kan op donderdag 13 december 2012 van 20.00 uur tot 22.00 uur in de DAR gekocht en opgehaald worden. Betaling is alleen contant mogelijk. De kosten voor het boek zijn €25,-. Wanneer iemand die een boek besteld heeft verhinderd is, is het mogelijk dat een ander persoon het boek komt ophalen.

Foto's receptie

(toegevoegd 10 dec. 2012)

De foto's van de receptie staan online! Je kunt ze vinden door te klikken op de volgende link: https://picasaweb.google.com/108350200698914509280

Speedsoccer Steinfurt

(toegevoegd 3-12-12)

Leden van de voetbalvereniging die geen spelend lid meer zijn en ook mee willen naar Steinfurt kunnen zich opgeven bij Michel Lammersen (spelende leden zullen via hun elftal worden benaderd, seniorenteams en A-elftal). Doe dit zo spoedig mogelijk zodat met vervoer rekening gehouden kan worden!

Jubileum in de krant

(toegevoegd 30 nov. 2012)

In de TC Tubantia en Rond Haaksbergen zijn artikelen verschenen over het 75 jarig jubileum. Mocht u ze gemist hebben, hieronder zijn ze te vinden.

Rond Haaksbergen - 29-11-2012

TC Tubantia - 26-11-2012

Hakkuh tijdens Foute Feestavond

(toegevoegd 30 nov. 2012)

Een filmpje van de Foute Feestavond is online gezet met dank aan cameraman Maurice Schroer!

Zie: https://picasaweb.google.com/108350200698914509280

Speedsoccer Steinfurt

(toegevoegd 28 nov. 2012)

Op zaterdag 26 januari 2013 wordt het speedsoccer toernooi in Steinfurt georganiseerd. Opgave zal via de verschillende elftallen geregeld worden, de leider van ieder elftal zal hierover geïnformeerd worden. Vertrek zal om 12.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de DAR zijn. Om 21.00 uur zullen we weer vertrekken uit Steinfurt!

Klik hier voor de uitnodiging van het speedsoccer toernooi

Jubileumboek '75 jaar vv Rietmolen'

(toegevoegd 26 nov. 2012)

Het jubileumboek kan besteld worden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0545-841100. Wees er snel bij want het boek heeft een beperkte oplage van 250 stuks! De kosten voor het boek zijn €25,-.

Omslag van het jubileumboek

Foute Feestavond

(toegevoegd 26 nov. 2012)

De foto's van de FOUTE FEESTAVOND staan online! Je kunt ze vinden door op de volgende link te klikken: https://picasaweb.google.com/108350200698914509280

De foto's van de receptie zullen zo spoedig mogelijk toegevoegd worden!

Hof van Eckberge

(Toegevoegd 21 okt. 2012)

Op 13 oktober zijn het C en B elftal naar Hof van Eckberge in Eibergen geweest. De avond bestond uit veschillende rondes lasergamen en bowlen, waarna er gezamelijk gebarbequed werd. De avond was een groot succes, aldus de spelers en leiding!

uitnodiging kant 1

achterkant uitnodiging