Sponsoring v.v. Rietmolen

Voorwoord:

Voetbalvereniging Rietmolen is opgericht op 21 november 1937. Het is een vereniging voor leden van 5 jaar en ouder. De thuisbasis van onze voetbalvereniging is sportcomplex van de DAR, gelegen aan de V. Everdingenstraat te Rietmolen. Het complex is de kern voor het bedrijven van o.a. sport in Rietmolen. Middelpunt van de vereniging zijn de jeugdelftallen. Vele jongeren vinden bij Voetbalvereniging Rietmolen hun sportieve vrijetijdsbesteding. Daarom kiest onze voetbalvereniging voor een goede begeleiding van de jeugdelftallen en wil daar ook in investeren. Goede trainers die de jeugd verstaan en goede begeleiders voor de elftallen maken dat Voetbalvereniging Rietmolen een gezonde vereniging is, waar steeds meer jeugd doorstroomt naar de seniorenelftallen. De seniorenafdeling van onze club bestaat uit 6 herenelftallen. Het eerste elftal speelt op zondag in de 5e klasse van de KNVB. Voetbalvereniging Rietmolen heeft sportiviteit en prestatie hoog in het vaandel staan. Dit zal bij uw bedrijf niet anders zijn. Het sponsorbeleid van onze vereniging is erop gericht de naam van de sponsor en zijn activiteiten zo veel mogelijk naar onze leden en betrokkenen te corresponderen. Wij hopen dat u genoeg vertrouwen in onze vereniging heeft zodat u besluit om sponsor te worden of te blijven. Hier vindt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van sponsoring bij Voetbalvereniging Rietmolen. Wij gaan ervan uit dat u, in overleg met uw contactpersoon, een passende vorm van sponsoring voor uw bedrijf hierin terug zal vinden.

Diverse soorten sponsoringen zie hieronder

Reclamebord

Namens de sponsorcommissie,

Met vriendelijke groet,

Theo te Rietmole

Voetbalvereniging Rietmolen:

De vereniging heeft aan de basis een groeiende jeugdafdeling waarvoor een uitgekiende en doordachte jeugdopleiding met gediplomeerde trainers is ontwikkeld. Uiteraard blijft het plezier van de spelertjes voorop staan. Voor de senioren beschikt de vereniging uiteraard ook over een goede trainings- en begeleidende staf voor de selectie-elftallen. Daarnaast blijft er ook voldoende ruimte voor de recreatieve voetballers.

De hele week zijn er activiteiten op ons sportcomplex. Het trainen speelt zich af op de doordeweekse avonden. De wedstrijden voor de junioren worden normaliter op zaterdag en van de senioren op zondag gespeeld. Door de goede organisatie, de prima faciliteiten en een prettige sfeer heeft voetbalvereniging Rietmolen zich verzekerd van een positieve uitstraling.

Ons motto is: “Presteren op een zo hoog mogelijk amateurniveau, zonder dat dit ten koste gaat van het plezier en de goede sfeer”.

Naast actief voetbal heeft onze voetbalvereniging ook tal van vrijwilligers die de randvoorwaarden scheppen om de sport voetbal op een zo leuk en sportief mogelijke manier te beleven.

Stersponsoring

Streven naar een behoorlijk amateurniveau:

Het eerste voetbalteam is sportief gezien het paradepaardje van onze vereniging.

Om op dit niveau en eventueel een treetje hoger te kunnen blijven acteren zijn, naast een goede accommodatie, een professionele trainers- en begeleidingsstaf en uiteraard (onbetaalde) goede spelers ook extra financiële middelen nodig. Inkomsten uit reclameborden, advertenties en andere vormen van sponsoring worden hiervoor ingezet.

Vlaggen

Jeugdopleiding:

De aanwezigheid van jeugd is enorm belangrijk voor een voetbalvereniging. De doorstroming van jeugdspelers naar de seniorenafdeling en de doorlopende aanvulling van jeugdspelers in de laagste leeftijdsgroepen zorgen voor een groot draagvlak aan leden, waardoor het voortbestaan van een gezonde club gewaarborgd blijft.

Bij jeugdspelers behoort vooral spelplezier aanwezig te zijn. Zonder plezier ontbreekt al snel de motivatie om met voetballen door te gaan. Daarom moet hieraan veel aandacht worden besteed, zowel op de training als tijdens de wedstrijd. Daarnaast worden er tal van activiteiten voor de jeugd georganiseerd, zoals het jaarlijkse ouder-kindtoernooi, voetbaltoernooi, etc.

Balsponsoring

Sponsoring:

Op het gebied van sponsoring zijn er diverse mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan een hoofdsponsorschap, shirtsponsoring, het plaatsen van een reclamebord, op de reclamezuil, vlaggen, balsponsor, wedstrijdboekje en een advertentie op de grote tv’s in de kantine.
U zal zich misschien afvragen welke voordelen het sponsoren van Voetbalvereniging Rietmolen met zich meebrengt.
Het antwoord hierop is duidelijk: U toont namelijk uw lokale betrokkenheid maar sponsort ook een club die altijd aantrekkelijk en zo goed mogelijk voetbal speelt en een bloeiende en nog steeds groeiende jeugdafdeling heeft. Tevens sponsort u een club die zich kenmerkt door een goede organisatie en waarin vele voetballers maar ook vrijwilligers wekelijks hun vertier vinden. Daarnaast levert iedere vorm van sponsoring een stukje naamsbekendheid op.
Ons complex omvat twee velden en een trainingsveld. De vereniging beschikt over een ruim clubgebouw met kantine en goede kleedgelegenheden. Een deel van de reclame- en sponsorgelden zal worden gebruikt om de velden in deze goede staat te houden, waardoor het aantrekkelijk blijft om van de reclamemogelijkheden gebruik te maken.

Shirtsponsoring

Sponsorcommissie:

De sponsorcommissie behartigt namens het bestuur de belangen op het gebied van sponsorzaken. Onze doelstelling is het werven en behouden van zoveel mogelijk sponsors voor voetbalvereniging Rietmolen. Daarnaast is het onze taak om de naam van de sponsors zo goed en breed mogelijk binnen de vereniging, maar ook daarbuiten, uit te dragen. Graag zouden wij ook u als sponsor van voetbalvereniging Rietmolen willen presenteren!

Wedstrijdboekje

Wilt u ook sponsor worden van de v.v. Rietmolen?

Neem dan contact op met de sponsorcommissie van onze vereniging. Dit kan via het contactformulier boven aan op deze pagina van de website of met Theo te Rietmole (tel. 0545 - 22 17 13).