CLUB van 100

** BUNDESLIGA REISE **

Het wordt weer tijd voor het uitje van de Club van 100! En deze keer bieden we je zelfs twee mogelijkheden om mee te gaan:

zaterdag 23 april: FC Köln - Darmstadt

zaterdag 7 mei: FC Köln - Werder Bremen

Wil je alleen de binnenstad van Köln bezoeken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Geef dat dan even aan bij opgave. De precieze details over vertrek zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Opgave

Geef vóór 22 maart aan op welke dag je mee wilt en of we ook een kaartje voor de wedstrijd moeten bestellen. Opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je kunt je ook opgeven bij één van de commissieleden (zie onderaan).

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid, maar zie je een uitstapje naar Köln wel zitten. Meld je dan aan voor de Club van 100. Je steunt VV Rietmolen met een jaarlijkse bijdrage van €45,- én kunt met alle uitstapjes mee. Je kunt je aanmelden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek even een commissielid aan.

Hopelijk tot 23 april of 7 mei!

Groeten,

Laurens Reith